Az eladó lakások Székesfehérvár területén csak Önre várnak


 

Eladó lakások Székesfehérvár centrumában nem csak családoknak

Egy új építésű lakás igazi luxus életstílust nyújthat részünkre, a kényelem és elegancia tökéletes harmóniájával rendelkeznek. Amellett, hogy modern dizájnnal rendelkeznek, minőségi építőanyagok felhasználásával épültek, és a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazzák, hogy minden nap a lehető legnagyobb kényelembe térhessünk otthonunkba.

 

Belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően van a közelben számos üzlet, park, iskola és tömegközlekedési lehetőség, hiszen ezek az eladó lakások Székesfehérvár magával ragadó történelmi központjában találhatóak. Így valóban egy karnyújtásnyira található szinten minden tőlük.

 

Ezek a lakások ingatlanbefektetés szempontjából is kiválóak, hiszen olyan környezetbarát megoldásokkal rendelkeznek, amelyek csökkentik az energiaszámlákat és környezetvédelmi szempontból is előnyösek. 

 

Az újépítésű komplexumokban számos különböző méretű és stílusú lakás közül választhatnak a vásárlók. Legyen szó luxus vagy praktikusabb lakásról, mindenki megtalálhatja a számára tökéletes otthont.

 

Amikor az eladó lakások Székesfehérvár Belvárosában megtervezésre kerültek, a jövőt is szem előtt tartották. A modern biztonsági rendszerek és az okos otthoni vezérlés egyaránt hozzájárulnak a kényelmes életmódhoz.

 

Fontos kiemelni azt is, hogy ugyan bárki számára kiváló választást nyújtanak a Centralpark lakásai, a családok számára még 2023. év végéig lehet igénybe venni a CSOK-t, az ehhez kapcsolódó állami támogatott lakáshitelt, az áfa-visszatérítést és az illetékmentes vásárlást, amely nagyban megkönnyítheti a döntést.



 

Ha tökéletes ingatlanbefektetés az, amit keres, megtalálta

A Centralpark lakóparkja kapcsán nem véletlen merül fel a mondás, hogy „Papírpénzt vagy részvényeket már igen, de lakáskulcsokat még soha nem söpörtek az utcán.” 

 

Ez arra utal, hogy ezek az ingatlanbefektetés azért is előnyös, mert a lakások a nehezebb időkben sem veszítik el az értékükett, hosszú távon nézve a biztonságosabb befektetések közé sorolhatjuk.

 

Az elmúlt 11 évben több olyan térsége is volt az országnak, ahol az elvándorlás miatt átlagon felül csökkent a népesség. Közép-Magyarország és az Észak-Dunántúl a belső vándorlás célpontjainak számít. Ennek is köszönhető, hogy a lakásfejlesztők azokra a területekre koncentrálnak, ahol a népesség növekszik és a fiatalok aránya is magasabb. 

 

A hosszútávú bérbeadásból származó ingatlanértékhez viszonyított hozamok tekintetében vidéken magasabb hozamokat érhetőek el, mint Budapesten. A rövidtávú bérbeadás, elsősorban a turizmusra alapozott kereslet kihasználása, több munkával, hektikusabb bevételt eredményez, de összességében így is jelentősen meghaladja a hosszútávú bérbeadással elérhető összegeket.


Lokáció függvényében érdemes tehát ezeken is elgondolkodnia annak, aki az ingatlanbefektetés területére szeretne belépni, hiszen valóban kiváló alapot biztosíthatnak az eladó lakások Székesfehérvár szívében.