Ingatlanbefektetés, a biztos befektetés


 

Hogyan néz ki egy ingatlanbefektetés?

Az ingatlanbefektetés alapszabályainak és céljainak megértéséhez, fontos a befektetés fogalmát alaposan ismerni. Ezalatt olyan vásárlásokat értünk, aminek a pénzteremtés a célja. Itt újabb fogalom merülhet fel, a spekuláció. A spekuláció a piac változkény állapotát figyelemmel kísérve törekszik a haszonszerzésre, a az ingatlanbefektetés biztonságát pedig az elemzés adja. 

 

Az ingatlanbefektetés háromféleképpen történhet, attól függően, hogy hasznosításra, vagy haszonszerzés céljából vásároltunk-e. Lehet szó rövid távú bérbeadásról (szállás), hosszú távú bérbeadásról (lakás, üzlethelyiség) vagy értéknövekedéssel történő eladásról.

 

Egy eladó új építésű lakás Székesfehérvár területén bármelyik feltételnek megfelelhet, vásárlásához 2023. év végéig lehet igénybe venni a CSOK-t, az ehhez kapcsolódó állami támogatott lakáshitelt, az áfa-visszatérítést és az illetékmentes vásárlást! Így családok számára is kiváló választás lehet életük megalapozásához, elindításához.

 

Egy ingatlanbefektetés előtt számolni kell az illetékfizetési, adózási, és egyéb jogi költségekkel, a kockázatok elkerülése érdekében biztosítást is érdemes kötni.

 

Ha ezzel kapcsolatban kérdés merül fel, a segítség rendelkezésre áll: minden általunk kínált eladó új építésű lakás Székesfehérvár területén egy  projekthez tartozik, melynek kiemelt pénzügyi tanácsadója, Csanaky Bernadett gazdasági mérnök, mérlegképes könyvelő, 20 év és több, mint 8000 megelégedett ügyfél tapasztalatával segíti a vásárlók finanszírozási, adózási és egyéb szakmai kérdésekben történő kiszolgálását, 9 kereskedelmi banktól egyedi ajánlatokkal segíti az érdeklődőket a pénzügyi felelős döntésben.



 

Valóban jó vétel egy eladó új építésű lakás Székesfehérvár szívében 

A Centralparkban minden eladó új építésű lakás Székesfehérvár belvárosában található, 3 épülettömbben helyezkednek el, és ennek megfelelően 3 ütemben épülnek meg. Az első ütem egyönálló társasházként valósul meg. A társasházban 2 üzlet, 8 lakás, 7 zárt fedett parkoló, 4 felszíni parkoló és 3 önálló helyrajzi számmal rendelkező tároló kerül kialakításra. 

Az épület lifttel rendelkezik. A lakások nagyrészben déli fekvésűek, napfényesek, hangulatosak.  A 2. emeleti lakások belső kétszintesek, a felső szintje a tetőtérben található. 

A földszinti üzlethelyiség kávézónak, irodának, illetve bármilyen kiskereskedelmi üzletnek megfelelő ingatlanbefektetés lehet. 

 

A Centralpark lakásai egyben okosotthonok is, ennek köszönhetően igazán tökéletes választás ez az ingatlanbefektetés, hiszen ezek a rendszerek időt, energiát és pénzt takarítanak meg a lakástulajdonosoknak. Az ilyen technológiával megépített lakások egyrészt távolról vezérelhetőek, másrészt logikai központjuk segítségével önállóan működnek a maximális energia-megtakarításra és biztonságra törekedve. 


Egy eladó új építésű lakás Székesfehérvár területén, azon belül is a belváros szívében igazán kiváló ingatlanbefektetés, ha befektetésen törjük a fejünket.