Ha ingatlanbefektetés, akkor a legjobb választás egy eladó új építésű lakás Székesfehérvár Belvárosában!

Miért érdemes az ingatlanbefektetés mellett dönteni?

Az ingatlanbefektetés egyik fő előnye a stabilitás és a hosszú távú biztonság. Az ingatlanpiac általában folyamatosan növekszik, ezáltal biztosítva a befektetőknek a tartós hozamokat és a megbízható jövedelmet. Az ingatlanok bérbeadása révén passzív jövedelem generálható, ami hozzájárul az anyagi függetlenség eléréséhez és fenntartásához.

A diverzifikáció lehetősége is vonzóvá teszi az ingatlanbefektetés megvalósítását. Az ingatlanok befektetési portfóliójának részeként kiválóan alkalmasak a kockázatok csökkentésére és a hozamok növelésére. Az ingatlanok hozama független más eszközosztályok teljesítményétől, ezért ideálisak a portfólió diverzifikálására.

Az ingatlanbefektetés különböző adókedvezményeket is kínálhat. A kamatok levonhatóak, az ingatlanok értékcsökkenése adóalap-csökkentésre jogosít, ami segíthet csökkenteni az adóterheket és optimalizálni a pénzügyi helyzetet.

Az ingatlanbefektetés jelentős értéknövekedési potenciállal bír. Az ingatlanárak hosszú távon általában emelkednek, így lehetőség nyílik a jelentős profit realizálására az eladás során. Az ingatlanok általában jól teljesítenek az infláció ellen, így hatékony védelmet nyújtanak a pénzromlással szemben.

A közel nulla energiaigényű, „A” minősítés elérését hőszivattyúk, napelemek és a távfűtés segíti. Ezek az eladó új építésű lakások Székesfehérvár területén 4 szintesek, központi klímával, lifttel rendelkeznek. Minden lakáshoz vásárolható parkolóhely (teremgarázs, felszíni fedett és fedetlen beállók, felszíni fedett zárt beállók), akár elektromos gépjármű töltési lehetőséggel.


Egy eladó új építésű lakás Székesfehérvár szívében kiváló választás családok számára is

A Centralpark épületei igényes, kulturált "mini városrészt" alkotnak a Belvárosban, ahonnan pár lépésre elérhetőek a meghatározó történelmi nevezetességek, kávézók, éttermek, kulturális intézmények.

A hosszútávú bérbeadásból származó ingatlanértékhez viszonyított hozamok tekintetében vidéken magasabb hozamokat érhetünk el, mint Budapesten. A rövidtávú bérbeadás, elsősorban a turizmusra alapozott kereslet kihasználása, több munkával, hektikusabb bevételt eredményez, de összességében így is jelentősen meghaladja a hosszútávú bérbeadással elérhető összegeket. Lokáció függvényében érdemes tehát ezen is elgondolkodnia annak, aki az ingatlanbefektetés területére szeretne belépni, nehogy elszalassza a lehetőséget, hogy tulajdonába kerüljön egy eladó új építésű lakás Székesfehérvár városában.

A projekt kiemelt pénzügyi tanácsadója, Csanaky Bernadett gazdasági mérnök, mérlegképes könyvelő, 20 év és több, mint 8000 megelégedett ügyfél tapasztalatával segíti a vásárlók finanszírozási, adózási és egyéb szakmai kérdésekben történő kiszolgálását, 9 kereskedelmi banktól egyedi ajánlatokkal segíti az érdeklődőket a pénzügyi felelős döntésben.

Ezek megvásárlása, ingatlanbefektetés céljából személyre szabott irányítást tesz lehetővé. A befektetők saját igényeiknek megfelelő ingatlanokat választhatnak ki és alakíthatják ki azokat, hogy a lehető legnagyobb hozamot és értéknövekedést érjék el.